Golf Coaching van Amateurs tot

Professionals


In de verwarmde indoorruimte op Rinkven International Golf Club beschikt Simon Crosby over een eigen Swing Studio en een PuttView Putting System. Simon maakt een analyse van je swing met behulp van technologie zoals Trackman, Boditrak en High Speed Camera's om zo de snelste weg te vinden naar verbetering. In zijn eigen stijl brengt hij dit over zodat het verstaanbaar is voor wie voor hem staat.
De indoor putting green is uitgepakt met het systeem PuttView . Dit is een Augmented Reallity systeem. Door de projectie van de iedeale lijn en snelheid op de green wordt het trainen op je putting ineens een stuk efficienter. Eens je op een PuttView gestaan hebt, wil je geen andere manier van oefenen meer!

Op een grotendeels zelf ontworpen shortgame faciliteit kan je samen met Simon werken aan je shortgame, bunkershots en putting. Op de unieke Wedge Area is het mogelijk om te trainen op je Wedge Game van gras (zomermaanden) en verschilende lies tot 100m. De ideale faciliteit voor Simon om te helpen met je score!